Om Styrkenergien

Kort om Styrkenergien

Mit navn er Lene Månsson Hansen og jeg er akupunktør og indehaver af firmaet, der er startet november 2014.

Jeg er uddannet i Køge hos ZDC College november 2014 og har dermed en 21/2årig uddannelse bag mig. Uddannelsen består primært af TCM Akupunktur, traditionel kinesisk tilgang til akupunktur og med mange af de gamle lærdomme iblandet nye metoder ud fra dette. Primærunderviser var akupunktør Claus Sørensen, Ballerup.

Det handler ikke kun om brug af sterile nåle, men grundig diagnosticering ud fra tunge, ansigt og Shen-Hammer pulssystem. Klientens historie er en stor del af diagnosticeringen.

Jeg har firmaet i hjemmet med handicapvenlig adgang og arbejder ved siden af  som sygeplejerske. Det giver fleksibilitet i forhold til aftaler om behandling. Jeg har mulighed for at tilbyde behandling i eget hjem og det aftales individuelt. 

Jeg har været instruktør i den lokale gymnastikforening gennem flere år, hvilket har givet anledning til at gå videre med Qi Gong med den medicinske tilgang Biyun fra læge Fan Xiulan. Dette bygger også på gamle traditioner for øvelser for at holde Qi, altså energi, mere flydende i kroppen.

Jeg er medlem af PA, Praktiserende Akupunktører og det er som RAB, Registreret Alternativ Behandler.
Jeg er medlem hos DSR, Dansk Sygeplejeråd samt gruppen for alternative behandlere